EINDEJAAR 2025

Lucie bij jou thuis tijdens de feestdagen!

C'est qui? C'est Lucie!

Maak van de feestdagen een onvergetelijke culinaire ervaring! Wij stelden een heerlijk viergangenmenu samen, zodat jij zonder stress kunt genieten.

Makkelijk & perfect:
Met onze duidelijke handleiding tover je alles eenvoudig op tafel. Niet moeilijk, wél indrukwekkend! Voeg één van de extra opties toe om de avond compleet te maken. Vegetarisch of allergenen? Vraag naar onze alternatieven

Oesters
Soep
Prijzen

Viergangen menu 60 euro per persoon

*met oester +5 euro/pp

** met kreeft + 20 euro/pp

Plaats jouw bestelling via het contactformulier op onze website of mail naar info@restaurantlucie.be.

Kerstavond & kerstdag: bestellen kan tot en met 17 december
Oudejaarsavond: bestellen kan tot en met 24 december

Na ontvangst van jouw bestelling ontvang je een betalingsuitnodiging.

24 december: 13u00-15u00
25 december: 10u00-12u00
31 december: 13u00-15u00

Lukken deze tijden niet voor jou? Geef ons een seintje, dan zoeken we samen naar een gepast moment. Levering gewenst? Vraag naar onze mogelijkheden.

AFHAALMENU KERSTAVOND/KERSTDAG

Amuses

Frisse oester*

Gravad lax zalm – mierikswortel

Gerookte eend – butternut – sesam

Pulled pork kroketje – crème pickels

Voorgerechten

Knolseldersoep – garnaaltjes – bieslookolie

Noordzeevis – cannelloni – schaaldierenjus  

Extra

Halve kreeft – kruidenboter **

Hoofdgerecht

Hertenkalf – portosaus – warme seizoensgarnituur

Of

Solomillo Iberico – madeirasaus – warme seizoensgarnituur

Keuze uit kroketjes, aardappelpuree of rösti

Dessert

Hazelnoot – chocolade – praliné

AFHAALMENU OUDEJAARSAVOND

Amuses

Frisse oester*

Salade van rivierkreeftjes – fregola sarda – basilicum

Soepje van butternut – pancetta

Garnaalkroketje – citroen

Voorgerechten

Tartaar van zalm – oosterse vinaigrette – sesam

Tortellini – bospaddestoelen – parmigiano – truffelolie  

Extra

Halve kreeft – kruidenboter **

Hoofdgerecht

Hertenkalf – portosaus – warme seizoensgarnituur

OF

Solomillo Iberico – madeirasaus – warme seizoensgarnituur

Keuze uit kroketjes – aardappelpuree – rosti

Dessert

Gezouten karamel – witte chocolade – speculoos